Basisschool Bleijerheide > Ouderklankbord

Ouderklankbord

Wat is een ouderklankbord?

Een ouderklankbord is simpel gezegd een open gesprek tussen ouders en school, naast de ouderraad en medezeggenschapsraad. De thema’s die we bespreken kunnen variëren. Ook polst het ouderpanel de mening van andere ouders indien er nieuwe plannen zijn of belangrijke thema’s worden besproken.

De periodieke ouder tevredenheidsenquête blijft bestaan.

Structuur

Een ouderklankbord is simpel gezegd een open gesprek tussen ouders en school, naast de ouderraad en medezeggenschapsraad. De thema’s die we bespreken kunnen variëren. Ook polst het ouderpanel de mening van andere ouders indien en nieuwe plannen zijn of belangrijke thema’s worden besproken.

De periodieke ouder tevredenheidsenquête blijft bestaan.

Leden

Mevrouw Gonneke Theunissen
Mevrouw Kelly Theunissen
De Heer Daniël Hoogma
Juf Renessa
Meester Jack

Wat doen me met de uitkomsten van de bijeenkomsten?

De uitkomsten van de bijeenkomsten worden tijdens de vergaderingen van zowel het team, de ouderraad en de medezeggenschapsraad besproken. Verbeterpunten worden besproken en afgewogen, waarna via het ouderportaal bekend wordt gemaakt wat het uiteindelijke besluit is.

Sfeer

De bijeenkomsten in het kader van het ouderklankbord vinden plaats in een sfeer van vertrouwen. Dat betekent dat zowel de directeur als de leden van het ouderklankbord zich vrij voelen in de uitwisseling van gedachten, meningen en twijfels. Waar de notulen van de MR openbaar zijn, zijn de notulen van het ouderklankbord dat niet.

Heeft u nog vragen?

Laat het ons weten. We helpen u graag.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak. Details